Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Loppmarknadens dag, berätta om dina tankar kring loppis.

Jag kör en bloggutmaning i augusti. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Dessa var mitt senaste loppisfynd. Hittade hos Bergtomta1867 i Kniva.

Det är ingen hemlighet men jag älskar loppis och second hand. Det finns inget som jag finner så roligt när det kommer till att handla som att köpa saker på second hand.

5 Comments

  1. Jag har också hittat mycket via secondhand och jag älskar det!! En annan persons ”skräp” blir ju ens skatter och man sparar en hel del vilket är värt mycket i dagens samhälle ??

  2. Finns det nåt roligare än ett fynd på en loppis? I ärlighetens namn är det mest min man som hittar saker på loppis, men jag älskar atmosfären och folket som går runt där. Å återvinning är ju inne:-)

  3. Här är vi lika, jag älskar att gå på loppis och second hand. Var senast på Myrorna i västerås i veckan. Så mysigt att gå på loppis 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: