My little pony My little pony Applejack Stranger Things version.
My little pony

My little pony Applejack Stranger Things version.

Förra veckan fick jag hem Applejack Stranger things versionen som jag sett på Amazon. Blev dock två hästar av någon anledning så tänkte att jag får nog sälja den ena. Självklart kommer jag behålla henne i förpackning.

5 Comments

  1. Så roligt att hitta en my little pony starnger things version på amazon. Har i helgen handlat därifrån för första gången. Blev lite penslar man kan ha när man ska lägga tex lermask i ansiktet. Hade 50kr i presentkort så tror jag betala 2kr för det jag handlade. Fick gratis frakt eftersom det var första gången jag handlade där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: