Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Porslinets dag, visa något av porslin.

Jag kör en bloggutmaning i augusti. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag älskar ju porslin, så det var grymt svårt att välja. Fick bli Gustavsbergs Berså! Mycket fint porslin som känns som en del av sommaren.

5 Comments

  1. Klart man ska välja ett tema som passar sig själv. Gustavsberg var eller är ett snyggt porslin. När jag var liten drev min far och mor en porslinsaffär med sk fint porslin. Detta märke och Orrefors kommer jag ihåg…. Affären hade namnet: Timrå Glas & Porslin. Min mor var riktigt duktig i ämnet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: