Dark Mode Off / On
Specialpedagog

Höstväder & valresultat.

Jag och William tittade på valvakan igår, men jag gav upp 00:00. Då var det ännu inte klart, och utifrån vad man läser är det väl inte klart än heller. Inte mig emot, med tanke på att det förmodligen kommer bli som för fyra år sedan med minoritetsregering får vi vänja oss vid en höst med hot om omval och annat. Ska jag vara ärlig? Jag bryr mig inte, aldrig tidigare har politik varit så ointressant som nu. Efter pandemin så hyser jag inget förtroende för något av partierna i riksdagen.

Men jaja, idag har det då varit höst. Jag har jobbat och efter jobbet somnade jag som en stock. När jag kom till jobbet imorse hade någon hemlig person lämnat mig en kexchoklad. Hur gulligt?! Tusen tack vem du nu var! Underbar arbetsplats verkligen, trivs så bra där. Bättre än jag ens trodde att det var möjligt.

10 Comments

 1. Jag har inte heller något förtroende för våra partier. Men jag gick och röstade till slut. Det fick bli de partier som tyckte minst illa om. Det är rätt illa att det är på den nivån i politiken.

 2. Hoppas att det inte blir som för fyra år sen. Att vi inte har någon regering på några månader.

  Så fint av personen att ge dig en present av en kexchoklad ?. Så kul att du trivs på ditt jobb! ? Jag unnar dig verkligen det.

  Kram❣️?

 3. Orkade inte heller se valvakan till slutet. Är lika ointresserad som du, tyvärr. Det var ju bara pajkastning före valet… Men anmärkningsvärt är att S gick framåt i stort sett i alla kommuner. Men om Allianzen ”vinner” då ignorerar man alltså S, som är Sveriges största parti. Skandal typ.

  1. Det är onekligen märkligt? Så säger alla ”vi har blockpolitik” må så vara men M gick det ju inte så bra för, och nu ska de leda. Hur som helst är det ju samesame så att säga men ändå? Politik är då inte kul alls 😉

 4. Jag har samma inställning till politiken o partierna nu, att jag litar inte på något av dom o det gör att jag också är ganska ointresserad – spelar ju ingen roll hur svenska folket väljer, dom vrider o vänder på det lite som det passar dom o det som är lustigt är att dom själva vänder kappan efter vinden lite som det passar – så var står dom egentligen i olika frågor. En sak vad dom gick ut med innan valet en annan sak hur dom agerade innan o kommer agera nu efter.

 5. Jag själv kollade inte alls på valvakan. Ja jag bryt mig inte så mycket heller och har aldrig tyckt politik varit intressant. Så roligt att du kommer tillbaka och hittar en kexchoklad på din plats. Det är dessa små saker man kan uppskatta så mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.