Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Specialpedagog

På väg mot Göteborg!

Då sitter jag på tåget. I resande stund Lindesberg. Undrar smått vad som finna här? Ser fint ut men väldigt folktomt, kanske inte helt märkligt en mulen onsdag i september.

Skilla ska sova hos Björn inatt, medan jag befinner mig på hotell Crown. Hört mycket bra om hotellet så det ska bli riktigt härligt, ska titta på The handmaid’s tale när jag är på hotellet. Fått frågor om jag ska gå på stan, men får se om jag orkar? Är framme klockan 16:00 och i första hand nu vill jag helst äta och vila. Men vem vet, kanske någon av er läsare i Göteborg vill ses? Säg till i så fall!

9 Comments

  1. Kul att ta en tripp till Göteborg ?. Ta du först & vilar & äter. Sen får du se vad du orkar & har lust med att göra.
    Hoppas att du får en trevlig vistelse i Gbg ??

  2. Hoppas du får det toppen i Göteborg! Jag har aldrig varit i Lindesberg, låter inte som det folkrikaste samhället. 🙂 Skoj att du hört mycket bra om hotellet. The handmaid´s tale har jag aldrig sett faktiskt. 🙂

  3. Vad du än gör ikväll så hoppas jag att du är nöjd med besöket i Göteborg. Att göra stan i Göteborg är faktiskt riktigt roligt. Göteborgarna är väldigt trevliga, inte lika snorkiga som vissa stockholmare;-)

  4. Har själv kollat på The handmaids tale i gårkväll och tyckte de avsnitten var bra. Ser fram emot resten av denna säsong. Jag har även läst att det kommer en 6 säsong på moviezine tror jag hemsidan heter. Tror jag såg igår att du fikade med Madelena. Hoppas du får en bra vistelse i Göteborg.

  5. Hoppas tågresean gick bra både dit och hem. Ja! Äntligen har säsong 5 släppts jag har inte tittat än på säsong 5 men är så nyfiken på fortsättningen nu när säsong 4 slutade som det gjorde 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa