Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Blott en dag…

Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Ett ögonblick i sänder… Jag gick på kyrkans barnkör som barn och tack vare den saken kan jag många psalmer utantill. Jag har alltid varit sådan att jag kunnat memorera det jag hört och sett, vilket även fått mig att kunna psalmen ovan. Jag tycker den är fin!

6 Comments

  1. Det psalmen är så fin. Den kopplar jag till Astrid Lindgrens filmer ?. Så mysigt tycker jag att gå i kyrkan. Speciellt advent & jul.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️?

  2. Vi hade den psalmen på mammas begravning. Dom hade valt den på mormors också och mamma tyckte den var så fin. Var inte så svårt val då det kom till psalm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: