Författarens egna ord.

En helg och soliga dagar.

Det har varit en ganska fin helg måste jag säga. Märks absolut i luften att hösten är här, men ja det är ju någonstans bara att gilla den saken.

Skilla fyller tre år imorgon och det är även samma dag som vi bott i vår lägenhet i två år. Så märkligt det där med tiden, att min lilla Skilla-Frilla är tre år och vi nu bott i lägenheten i åren två.

Imorgon börjar en ny arbetsvecka och även löningsvecka! Alltid härligt med lön även om det blir på fredagen.

12 Comments

 1. Lön på en fredag är ju bingo! För då kan man shoppa på Systembolaget och shoppa loss i butikerna. Det är i alla fall så man gör i nollåttaland.

  PS. Inte jag då, för som pensionär får jag lön den 18:e varje månad;-) DS.
  BP recently posted..Skyltsöndag #384

 2. Precis bara gilla läget att det är höst 🍁😊.
  Okej. Vilket sammanträffande. Skilla fyller 3 år. GRATTIS till henne 🎈🍰🦴😊. Ni har bott i lägenheten i 2 år idag.

  Jepp ny vecka. Nu kör vi! 👊😊 Hoppas att veckan starta bra?

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗
  Jessifri85 recently posted..Helgen slut. Ny vecka börjar.

 3. Kul att skilla fyller år idag samtidigt som du bott i lägenheten i två år. Hos mig har det varit väldigt skiftande väder. Ja förstår att det är roligt när det är löningsveckan.

 4. Kul att skilla fyller år idag samtidigt som du bott i lägenheten i två år. Hos mig har det varit väldigt skiftande väder. Ja förstår att det är roligt när det är löningsveckan. Jag själv får min habersättning på fredag men den går in på kontot min godeman har hand om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: