Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Tre månader till julafton, har du börjat julpynta?

Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Åh ja varenda tomte är framplockad och granen är nerhuggen så den får barra ner rejält i månaderna tre! Hurra julen är nära…

Nu var ni många som tappade mobilerna? Jag skämtar, nej någon jul är inte på gång ännu. Första advent är tidigast för mig att fixa inför julen! Så svaret är nej!

18 Comments

  1. Ja nu är det på tok för tidigt anser jag. Jag har knappt hunnit med att acceptera att sommaren är över, så att få upp julpynt är jag absolut inte redo för. Och skulle man ha något framme i tre månader tror jag att man skulle hinna tröttna på det istället för att uppskatta det.

  2. Jag vägrar fortfarande hösten, räknar ner till maj månad och värme ?
    1a advent kommer dock ljusstakarna och de få tomtar jag har upp och till lucia kommer granen upp. Raskt ner med alltihop nyårsdagen, tomtarna kanske ryker så fort annandagen är över. ?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: