Dark Mode Off / On
Reklam

Oljor.

Det finns oljor i alla möjliga former och färger. Viss olja används för bränsle, annan olja används för matlagning och så har vi olja för huden, det finns även oljor som ska rena luften i ditt hem. Du skulle kunna säga att oljor finns det verkligen så många användningsområden till. Kanske i så stor utsträckning att jag skulle väga säga att det är en produkt många skulle ha svårt att klara sig utan.

Har du hört talas om: Cbd-olja? Det finns definitivt mer info om cbd olja än mycket annan olja jag hört om. Dessutom tycks det vara relativt omdiskuterat, det är lite som två läger. Antingen anser man att den oljan är helt okej eller så ställer du dig i ledet och anser att det är fel. Det sägs att CBD-oljan ger bra hälsoeffekter.

Jag är inte förvånad igentligen, genom åren beroende på hur jag mitt psykiska mående varit har jag använt mig av en hel del hälsokost. Detta för att låta min kropp på läkas utan olika preparat istället, många gånger har jag ju märkt av fördelarna. Blivit gladare, haft mer energi och kanske framförallt gjort kroppen en tjänst. Vissa anser ju att alternativ medicin är en något som är totalt värdelöst och det respekterar jag absolut, alla har vi ändå rätten till egen åsikt och det är viktigt att komma ihåg.

Det är också därför jag anser att valet av att prova cbd-olja är helt upp till varje individ, så länge något inte är olagligt är det självklart att du som person har all rätt i världen att prova och undersöka det som skulle kunna vara bra för dig och din kropp. Jag provar gärna nya saker och tror absolut att jag skulle kunna testa de små björnarna som finns att ta cbd-oljan med. För helt seriöst så tar jag hellre något som går lätt att svälja än något annat.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: