fbpx
Dark Mode Off / On
Julkalender

Julkalender från Stylemood.

Förra året köpte jag Stylemood’s julkalender, ägaren Johanna har en blogg som jag läst i flera år. Men det var först förra året jag köpte kalendern, jag blev verkligen så nöjd! Helt underbart fina inslagna paket för 1 december tills den 24 december, och så roligt att varje dag då julkänslan ner till julafton. Så det blev en beställning i år igen! Ser verkligen framemot att se vad paketen innehåller!

18 Comments

  1. Den här har jag aldrig hört talas om, men så kul med lite nytt. Dela gärna med dig vad som finns bakom luckorna i din kalender. Det blev tre kalendrar här, men kommer nog dela med mig av det längre fram Möjligt att jag köper en kaffe också, och kanske choklad. Är ju värre än ett barn då det kommer till detta.

  2. Tänkte på dig och det här inlägget idag när jag gick förbi BodyShops butik. Där fanns också adventskalendrar i samma prisklass. Personligen tycker jag att kalendrarna är alldeles för dyra. För inte kan man väl ”behöva” 24 olika grejer. Ja, man ”villhöver” dom kanske…

    1. Haha förstår 😅. Jag köpte aldrig sådant här tidigare, men om man beställer inom ett visst antal dagar (som jag gjorde är den billigare) så jag har inte betalat samma summa som är ute nu 😅

  3. Så roligt att du hittat en julkalender du gillar. Jag själv ska köpa en från Rituals i år igen. Jag köpte en förra året och var så nöjd med innehållit att jag ska köpa en i år igen. Jag har självklart kollat med min godman att jag har råd.

  4. Kommer faktiskt ihåg förra året när du berättade att du hade köpt en kalender från henne, så kul. Visa gärna vad som finns i luckorna. 😊Det är verkligen fina paket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: