fbpx
Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

En snöglob från Gran Canaria

William var ju som bekant på Gran Canaria veckan innan höstlovet och till måndagen på höstlovet. Med sig hem hade han en snöglob till mig. Gissa om jag blev jag! Så himla fin, jag samlar på snöglober från världens hörn och tycker denna var så fin. Den står nu på hyllan med tre stycken från Polen som Björn köpt åt mig.

22 Comments

  1. Hahaha! Finns det nåt du INTE samlar på? Så omtänksamt av William att ta med sig en snöglob från ett soligt och varmt vinterparadis som Gran Canaria – hahaha:-)

  2. Så otroligt fin snögloben var. Kan tänka mig att det är roligt att samla sådana från olika delar av världen. Du får gärna visa de tre andra i något blogginlägg om du inte har gjort det redan,

  3. Vad fin snöglob 😃. Vad snällt av William att tänka på dig & köpa en åt dig. Kul att ha en snöglob ifrån olika länder. Alla är ju unika ifrån olika länder 😊.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  4. Den var verkligen jätte fin, så kul att han köpte med sig något till dig som du dessutom verkligen gillar. Hoppas den får en fin plats bland dina andra nu. Vilka är dina favorit glober då

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: