Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Fixar med min Facebooksida.

Idag har jag fixat med min Facebook-sida som är kopplad till bloggen. Dels börjar följa sidor men också grupper genom dem, men också snyggat till lite extra. Jag har ju koppat flera konton dit sedan tidigare, och kanske detta är ett bra sätt att ändå låta bloggen få synas på.

Du får gärna följa mig där om du vill, skriv din Facebookssidas namn så följer jag tillbaka. Min hittar du här.

8 Comments

  1. Skönt att ha fixat med Facebook sidan! Måste också ta tag i det + bloggen ? Design/layout gör ju så mycket också ? Du har fått till det väldigt fint! Följer dig sedan tidigare men började följa från min ”nya” sida nu också ?

  2. Vad kul att du har fixat till din facebooksida, jag följer dig både från min privata facebook och min egen facebooksida Amandizan ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa