Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder

Polarn och Pyret- Bullerbynpyjamas.

För några veckor sedan släppte Polarn och Pyret sin julinspirerade kollektion för i år. Jag köpte den så klart, visst Disney var finare men Bullerbyn funkar med. Helst hade jag velat ha Lotta på Bråkmakargatan men den finns bara för barn. Men Bullerbyn får duga den med, nu ska jag springa runt i denna om cirka en månad när det är jul igen!

10 Comments

  1. Jag hade tänkt köpa den till flickorna men blev så irriterad när rabatten inte gällde denna kollektion så det fick vara. Väldigt fin annars.

  2. Bullerbyn är härliga filmer och sagor. För mig är den rätta bullerby filmerna dom som spelades in på 80 talet, mycket för att det är dom jag är uppvuxen med.
    Älskar i stort sett alla Astrids filmer och böcker.

  3. Så fin den är. Förstår att du ville köpa den. Jag själv har aldrig köpt något från Polarn och pyret. Alltid roligt när de släpper en kollektion lagom till jul.

  4. Viste inte att Polarn & Pyret hade även vuxna kläder ?. Kul att teman är Disney & Astrid Lindgren ?. Barnen i Bullerbyn gillar jag mer än Lotta. Jättefin pyjamas ?. Du kommer pass fint i den.

    Hoppas att du har mysig & trevlig 1:a advent ??️❣️?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa