Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag tycker om katter, det finns ju två i Kniva där Björn bor numera. Harry som är Williams och Bossen. Jag skulle kunna tänka mig en Neva masquerade/Sibirisk katt då de rekommenderas för allergiker, och söta är de också.

Kan även säga att jag är medlem i Sverak.

11 kommentarer

 1. Får erkänna att jag inte alls är kattmänniska. Är allergisk mot dem och är rädd för dem för kan inte läsa av en katt som jag kan med hundar.
  De kommer dessutom bara och förstör genom att komma till mitt land och min uteplats för att göra sina behov…
  Får väl alla kattälskare emot mig nu? De kan absolut vara söta men nej, är inte överförtjust i dem, förlåt alla kattälskare ???
  Å andra sidan är det måååånga som inte alls tycker om hundar och jag tar inte illa upp för det ??
  Är hundmänniska och hundälskare rakt igenom och när hunden gör sina behov plockas det upp och slängs…

  Blev långt ? Hoppas du får en riktigt fin adventsöndag, både med hund och katter ??

 2. Vi (jag) har ju både hund och katt och vår Lilla Fru Katt är en gammal kattdam som verkligen har jobbat hårt för sitt uppehälle- det märks nu när hon 18 år gammal inte längre är lika alert råttfångare som förr, vi gick ju påhälsning av möss för en tid sedan inomhus och det ogillas verkligen.
  Så katt hos oss är nödvändigt ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa