Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Naglar & fransar

Nya naglar från Daily life Spa.

Idag gick jag ner till Katrin på Daily life spa och fick naglarna i en röd och glittrig färg. Jag har sedan tre månader börjat med gel istället för akryl. En så länge är jag nöjd!

Mina naglar har jag fixat sedan 2013, så snart i tio år varje månad.

14 Comments

  1. Trevligt & lyxigt att få naglarna fixade. Jag gillar sånt jag med. Passande med röda naglar ? nu till jul ??✨??. Bra att du är nöjd. Njut av naglarna nu ett tag framåt ?.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️?

  2. Men så snyggt det blev! Naglar är faktiskt något jag vill göra, är så dålig på att hålla dom målade och färgen försvinner ju så snabbt med vanligt lack.

  3. Oj det var länge som du fixat dina naglar. Jag jobbar ju i vården så för mig är det ingen idé att fixa naglarna. Vad bra att du är nöjd med gel istället. Naglarna är verkligen fina, passar bra så här i juletider.

  4. Ja jag ska göra om mina också framöver här, samt så fina de vart =D. Ska också göra mina röda tror jag i alla fall =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.