Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Adventskalender

Sjätte luckan – Stylemood, Ritulas & Glossybox.

Dagens luckor innehöll ett presentkort på IKEA (från IKEA-kalendern jag fått från mitt jobb) en refreshing sprey för tvätten, en tvålkopp och en settening sprej.

Är verkligen så roligt att öppna varje dag

14 Comments

  1. Nu är det ju bara den 6 december… så jag undrar bara hur du kommer att klara av att använda alla produkter som du får från Rituals kalendern. Sedan undrar jag vad en settening sprej är för nåt;-)

  2. Tror du köpte den finare ritualskalendern 🙂 Jag har fått lite mer miniprodukter, men det är ju ok det med. Använder mycket av det på resor osv.

  3. Jättebra med presentkort på Ikea??
    Ett sättnings spray skulle jag vilja köpa. Å kommer nog att köpa det snart. Då är frågan. Vilken sort? ?

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️?

  4. Toppen med presentkort på IKEA där kan man alltid fynd massa och härligt att du är nöjd med dina pdodukter. Settingspray är toppenbra ju

  5. Vilka bra saker du fått från dina julkalender. Jag själv fick en body mist från samma serie som du fick en refreshing spray från. Presentkort på ikea är aldrig fel. Man hittar alltid något där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.