Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Till jul bakar jag…

Jag kör en bloggutmaning i december. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Oftast mycket i huvudet men desto mindre som blir av. Jag vill baka i år, får se hur det blir.

7 Comments

  1. Jag hoppas du får ork, motivation att baka i år och dela gärna i ett inlägg om du vill, både recept och några härliga bilder på dina bakverk. Kramis

  2. Förr bakade jag alltid mycket till jul men nu har jag släppt på det. Det viktigaste är att baka lussekatter och pepparkakor tillsammans med barnen. Resten som jag förr tyckte var måsten får vara nu för tiden.

  3. Både ”special-matlagning” och bakning överlämnar jag med varm hand till experter som vet vad de gör. Jag gör det jag är bäst på;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: