Dark Mode Off / On
Hemma hos mig Högtider & födelsedagar

Fått två fina saker: En ljusstake & en ljuslykta.

Williams farmor sa till mig att hon hade en ljusstake hon undrade om jag ville ha. Hon hade tänkt att det var min stil, och i lördags fick jag den. Det stämmer verkligen! Så himla fin, man ska ha levande ljus i den och ja denna är redan är favorit här. Jag fick också en ljuslykta av henne, även den jättefin. Blev verkligen så glad.

14 Comments

  1. Vad roligt det är att få saker när den som ger vet att det är ens stil. Ljusstaken ser verkligen ut att passa bra in hemma hos er. Williams farmor känner verkligen dig och vet vad du gillar

  2. Åh så roligt att du fick så fina saker av henne! Ljusstaken är jättefin, och jag kan tänka mig att det blir ett väldigt vackert sken från ljuslyktan. Jag tycker att äldre ljusstakar och julpynt är väldigt hemtrevliga?

  3. Ljusstaken med hjärtat är ju sååååå du. Den är riktigt fin. Åsså undrar jag vad grejen till höger om ljusstaken är? Den guld-svarta saken. Den ser otroligt vacker ut.

  4. Vad fint att hon tänkte på dig. Ljusstaken är verkligen jättefin, förstår att du blev glad. Det är alltid fint att få saker som någon tänkt skulle passa. Då känns det lite som att personen ändå uppfattat ens stil och vad man tycker om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: