Dark Mode Off / On
Adventskalender

Tolfte luckan – Stylemood, Rituals & Glossybox.

Dagens innehåll på kalendrarnas luckor var: Softener, Serium och sedan är jag lite osäker på vad det är? Något att städa med tror jag?

8 Comments

  1. Jag får erkänna att jag också har svårt att se vad den där saken är? Men dom andra sakerna verkar bra. Själv har jag ingen kalender, för det kom liksom av sig att skaffa en. Men en kristallkalender skulle ha varit kul att ha?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: