Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Adventskalender

Artonde luckan – Stylemood, Rituals & Glossybox.

I dagens kalendrar fanns dessa fina saker. Från Stylemood fick jag en helt ljuvlig FILT! Jag som älskar filtar! Rituals levererade sitt sista ljus, i IKEA-kalendern fick jag en pepparkaka och från Glossybox en tonic för hårbotten.

2 Comments

  1. Fick också ljus i min rituals. Perfekt med att få en filt nu när det kan bli riktigt kallt. Då är det perfekt att krypa ner i soffan och dra en filt över sig. Visste inte att det fanns tonic för hårbotten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.