Dark Mode Off / On
Smink & hår

Glossybox & ett paket med Ida Warg.

I veckan kom mitt paket från Glossybox. Måste säga att månadens var så extremt fin! Deras kartongboxar i all ära men denna i plåt?! Hur fin! Produkterna gillade jag också!

Det kom även ett paket i veckan med produkterna från märket Ida Warg som jag beställt. Det är absolut de produkterna som passar mitt hår bäst.

15 Comments

  1. Mycket fin låda du fick Glosebox. Kul att få packet innan jul ??. Är det någon produkt som funkar. Då ska man köra på det. Så det gör du rätt i att beställa det. Inte testat någon av Ida Wargs produkter.

    Hoppas att du får en bra jul vecka. Ta hand om dig och va rädd om dig❣️?

  2. Är väldigt glad i Ida wargs produkter också, de är bästa för mitt hår och doften på dem slår det mesta tycker jag. Håller med metall lådan med de andra produkterna var väldigt fin, kul med något som man kan spara och förvara annat i

  3. Är det bra produkter? Prenumererade för många år sen men så blev det bara sämre för varje box. De kanske har skärpt till sig? Sakerna i denna ser ju inte dumma ut. Och plåtask var generöst och praktiskt! 🙂
    Håller med om Ida Warg. Jag använder just nu moistureserien, det tog ett tag innan vi blev kompisar men nu älskar mitt hår produkterna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: