Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Adventskalender

Tjugonde luckan – Stylemood, Rituals & Glossybox.

Dagens luckor innehöll idag en jättefin korg, en brynpenna och sedan en spej för hemmet. Älskar såna så denna kommer vara en stor favorit.

9 Comments

  1. Då har du fått två Hemspray-varianter från Rituals. Jag har den rosa som du nämnde förut. Ska bli intressant att läsa vilken spray är din favorit.

  2. Fin korg ??. Bra med en bryn penna & fräscha upp hemmet.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️?

  3. Så bra saker du fick i dina luckor. Jag själv glömde ta med min kalender upp till morsan så får öppna de luckorna jag missat på söndag när jag kommit hem. Minns också att jag fick en sprej för hemmet förra året.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa