Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Skumtomtens dag, vad tycker du om skumtomtar.

Jag kör en bloggutmaning i december. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

yellow pink orange and white loves heart candies
Photo by Pixabay on Pexels.com

Det är helt okej gott tycker jag ändå. Kanske inte det första jag väljer som godis. Men hör ju lite till julen ändå.

6 Comments

  1. jag älskar skumtomtar. Samtidigt är det tur att det bara är jul en gång om året. Får jag bara välja ett godis som jag bara får äta så blir det en fin chokladpralin, gärna med lite mörkare choklad.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: