Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Sista dagen på året, säger vi hej då till 2022. Vad gav året just dig då?

Jag kör en bloggutmaning i december. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Året gav mig:

 • En ätstörningsbehandling på tio veckor.
 • Ett nytt jobb, med nya utmaningar.
 • En fantastisk sommar.
 • Minnen med vänner och familj.
 • En dag – kväll – natt – morgon med min mamma i Näset. Där vi delade på en hel bag-in-box och skrattade så tårarna rann.
 • Resor i cabben.

6 Comments

 1. Låter som du hade ett bra år 2022 ?. Många fina minnen & stunder. Hoppas att det fortsätter så in i nya året 2023 ??

  Gott Nytt År! ✨??❣️

 2. Det har hänt mycket i ditt liv under 2022, och dom första tio veckorna kan jag tänka mig var lika jobbiga som viktiga. Skönt att du fick ett nytt jobb när du kände att du behövde byta.
  Sommaren låter som den var riktigt härlig, och hoppas att även nästa sommar bjuder på sån värme att det blir läge att sova på balkongen?
  Gott Nytt År!

 3. 2022 har på många sätt varit ett riktigt tufft år på det privata planet. Jag har fått rannsaka mig själv en hel del, bett om förlåtelse för saker jag gjort som inte blivit bra och även behövt förlåta andra. Så det jag försöker ta med mig till 2023 är att våga släppa det som varit. Det kan jag ändå inte göra något åt. Försöka att inte gräva ner mig i dåliga tankar kring det. Saker och ting kommer bli bra till slut även om det varit riktigt tufft.

  1. Känns som många haft det tufft 2022. Kanske blir 2023 enklare för många? Låter faktiskt som mycket bra mål där, att faktiskt ta lärdom av saker. Det växer man med 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.