Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Ett dalaliv Hemma hos mig

Dalahäst 50 cm hög.

I flera år, ja säkert runt ett tiotal år var jag velat få tag på en stor dalahäst. Men även begagnade är de dyra och jag trodde kanske aldrig att jag skulle hitta en. Tills i förrgår när det ligger en ute på Marketplace, jag slog till och gjorde ett köp samt fick hem den igår! Den är högre en Skilla men jag är så glad över den!

27 Comments

  1. Måste instämma med dem andra; Vilket fynd finaste vännen. Har faktiskt aldrig sett en sådan stor dalahäst förut. Mina släktingar har dalahästar på ynka cm stora. Men att hitta en sådan på marketplace och så fin. Slippa betala en förmögenhet för; Vilket fynd! <3

  2. Grattis till ditt fina fynd. Syster min har en sådan inköpt på plats så jag vet att de är dyra. Jag skulle gärna vilja ha en också så det är kanske dags att scanna nätet för begagnade…

  3. Det var din tur nu att få chans att ha en stor dalahäst hemma ?Grattis! ???. Jättefin! Passar i ditt hem.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️?

  4. Får man fråga hur mycket du fick =)?? Jag har 2 stycken så stora din (en som du har nu och en med lackerad trä med enbart detaljerna är målade) som jag fick i doppresent och i födelsedag. Farmors ena bästa väninna kom från Nusnäs<3

      1. Näää så desperat är jag inte över värdet =P… har ju mina två och kommer ej sälja, har ett personligt värde. Var mest nyfiken på vad du själv fick för. Vill du inte nämna det så är det okej =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.