Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Fem en fredag v. 1: In med det nya.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vilken är din närmsta nya plan för året?
 2. Vad är något du vill göra under 2023?
 3. Vilka tre ledord har du för 2023?
 4. Har julen åkt ner än?
 5. Hur brukar januari kännas för dig?

Vilken är din närmsta nya plan för året?
Resan nästa fredag till Nyköping. Jag ska nämligen börja sälja Me&I och i Nyköping är det Kickoff. Du får gärna boka mig för party, det går bra digitalt med. Bokar du nu får du 50% rabatt på dyraste plagget samt välja ett valfritt plagg ur värdinnegåvorna.

Vad är något du vill göra under 2023?
Umgås med familjen, njuta mer av livet.

Vilka tre ledord har du för 2023?
Nuet, sparande, egen.

Har julen åkt ner än?
Ja, i tisdags sa julen tack och hej. Julgranen ligger nu itu på balkongen.

Hur brukar januari kännas för dig?
Kall, och enbart en längtan till våren!

16 Comments

 1. Vad kul att du ska till Nyköping, det är bara åtta mil från mig. Eventuellt kommer tonåringen hem då men annars hade det varit kul att försöka ses.:-D Kul att du ska börja sälja Meandi-kläder. Jag vill också njuta mer, tycker dock att det är svårt.

 2. Kul att du ska börja sälja igen ?. Trevligt med kick off.
  Låter som bra ord inför 2023 ?. Snö & -8 vill jag ha fram till mitten av februari. Sen kan våren komma tycker jag ?.

  Hoppas att du har en bra dag! Ta hand om dig och va rädd om dig❣️?

 3. Vad roligt med kickoff med Me&I och träffa alla andra säljare. Jag hoppas att du får många bokningar nu. Jag håller med dig om att januari alltid ger en en längtan efter våren så all is försvinner.

 4. Sista svaret är identiskt med mitt. Skrattade gott åt att julgranen nu ligger på balkongen. Undrar hur lände den får ligga där till någon offrar sig och kör den till tippen – hahaha:-)
  Önskar di lycka till med Me&I. Hur hinner du med allt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.