Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fem en fredag

Fem en fredag v. 2: Fem ord II.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så Elisa och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Med fem ord, hur har din vecka varit?
 2. Med fem ord, vad gör du imorgon?
 3. Med fem ord, vad var roligast i veckan?
 4. Med fem ord, vad behöver du göra?
 5. Med fem ord, vad önskar du just nu?

Med fem ord, hur har din vecka varit?
Jag hatar människor, speciellt idioter!

Med fem ord, vad gör du imorgon?
Är på kick-off och modeshow.

Med fem ord, vad var roligast i veckan?
Inte ett förbannat skit faktiskt.

Med fem ord, vad behöver du göra?
Packa väskan inför resan idag.

Med fem ord, vad önskar du just nu?
Ett helvete åt vissa idioter.

23 Comments

 1. oj då! du verkar riktigt förgrymmad. ibland tappar en verkligen tron på mänskligheten. andra gånger träffar en på människor som gör att en kan hoppas igen. hoppas att kick – offen och modeshowen blir riktigt lyckade.

 2. Det du skriver om människor m.m denna veckan.. får jag använda det med? ? Känner exakt så, speciellt om vissa just nu.

  Sköt om dig o ha en bra helg ?

 3. Nu var du inte nådig, oj så arg du låter. Hoppas vederbörande fått höra vad du tycker om dem. Hoppas helgen blir kul efter som motsats till veckan som varit

 4. Det gör alltid så ont i mig när jag läser att du har det jobbigt, att du är ledsen/arg – för jag vill så gärna, jag tycker du är värd att det vänder för dig – så som du kämpar, o att du får balans lugn o harmoni.
  Tänkte fråga dig, hoppas att nu inte mina frågor blir jobbiga för dig, för det är inte menat så, jag är bara intresserad av dina tankar o upplevelser OM du läst boken Ut Ur Min Kropp, av Sara Meidell. Dom pratar om den i två poddavsnitt (Sektpodden nr 154 o 155) Många har reagerat på boken, men även poddavsnittet – att boken triggar igång tankar o känslor som man har när man har en ätstörning. En del tycker inte om boken andra menar på att den verkligen beskriver hur det är att leva med en ätstörning. Jag tänkte lyssna på den som ljudbok, men då jag följt dig så länge o allt du skrivit, beskrivit så är jag intresserad av din åsikt om boken – OM du läst den eller hört talas om den.
  Många kramar

 5. Åååh vad jag älskar din brutalitet i ärliga svar här =D… vi är lika i tycket med den första å sista svaren! Vill ändå önska dig en fin resa å upplevelse som du skall göra , hoppas det blir super<3

 6. Jag ska absolut göra denna listan! Känns som du inte är så glad dock 🙁 Hoppas du får en fin kväll iallafall, kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d