Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Sista dagens Amningskurs, och soligt väder.

Idag sken solen i massor, så himla underbart. Nog får man vårkänslor av detta väder. Ja visst vi befinner oss ännu i vintern, men man kan ju ändå känna den där vårkänsla i kroppen.

Annars var det sista Amningskurs-dagen för denna omgång. Jag påbörjar en ny kurs redan på måndag men för personer i Dalarna. Alltid lika roligt att hålla i kurser måste jag medge. Så fina deltagare, och ofta undrar jag hur det gått för dem efteråt.

Nu ska jag

16 Comments

  1. Åh så himla härligt med sol! Vet inte sist jag såg den, tycker gott det kan bli vår nu ? Underbart med lite vårkänslor! Spännande med ny grupp nu på måndag ? förstår att man undrar hur det gått sedan. Skulle gärna gått på en sådan kurs i framtiden!

  2. Så himla härligt med sol, man får verkligen vårkänslor då trots det bara är Januari. Längtar såååå till vår! Så himla roligt att hålla i kurser, förstår att du tycker de är kul att veta hur de har gått efter! Ha en fantastisk helg nu fina du! Kram<3

  3. Härligt att läsa att du är fullt sysselsatt med saker som du tycker är kul, det gläder mig mycket:-)
    Du kan ju alltid ta kontakt med kvinnorna som varit med på dina kurser. Du kan ju fråga dem om de vill ha kontakt mig dig även efter förlossningen och att du är intresserad av hur det gick för dom. Tror de skulle bli jätteglada om du tog kontakt med dom.

  4. Här har också solen varit framme vilket är så härligt. Hatar när det är grått och regnigt väder. Så roligt att du får hålla igång och ha denna kurs och du verkar verkligen trivas i att ha denna kurs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: