Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Underbara Claras fotoutmaning: Fånga februari – 18. Muskler.

Deltar Underbara Claras fotoutmaning!

De enda muskler jag har är väl de som får mig att fungera, men några synliga muskler har jag inte. Ska jag vara helt ärlig kanske jag hellre aldrig velat ha muskler. Som ätstörd på väg mot tillfrisknande, som gå upp och ner så har ideal för mig alltid varit kvinnor som Paris Hilton. Vill absolut inte trigga med detta, men jag är ärlig med hur min hjärna är. Om jag än jobbar bort saken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: