Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Dagens WordPressfråga #25.

Dela en av de bästa presenterna du någonsin fått.

Alltså jag har fått så mycket fina saker. Som saker William skapat, eller saker mim mamma skapat. Saker från familj, släkt och vänner. Jag kan absolut inte välja! Jag är tacksam för allt.

2 Comments

  1. Dina MLP:s är så fina. De ser dessutom ut att vara i jättebra skick. Kul att du hittar såna nostalgiskatter. Jo, jag undrar var nånstans du hittar WP-frågorna…? Jag har letat, men då jag har WP via mitt webbhotell kanske min panel ser annorlunda ut, eller så har jag bara inte letat tillräckligt noga.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: