Dagen började med att sotaren kom hit för att kolla ventilationen. Något som min hyresvärd hade ordnat med. Ventilationen var bra och efter sotaren åkte, så drog jag till Maxi och handlade till kvällen middag. Tog också en tur till Arkens zoo för att handla hundmat åt Skilla. Åkte sedan hemåt, och här hemma har jag städat och fixat.

Men utanför skiner verkligen solen, och det känns verkligen som vi äntligen fått vår nu. Men ja det är ju fortfarande kallt på nätterna, men vi är på väg mot rätt tid och det gillar jag. Det är också en dag kvar tills jag börjar jobba på mitt nya jobb, på Onsdag klockan 8:00 kommer jag börja på Lärande Grundskola här I Falun och det ser jag verkligen framemot.

Relaterade etiketter:

22 kommentarer

 1. Låter som en skön ledig dag ????. Mm känns verkligen som att våren är här på riktigt nu ????☀️härligt. Lycka till på onsdag!

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️????

 2. Spännande med nya jobbet. Kommer du att behöva pendla nu eller blir det närmare än ditt gamla? Äntligen har det börjat lova sol och plussgrader här också, hoppas att all snö smälter fort och inte blir slask

 3. Helt underbara bilder! Japp, om man får tro alla vädertjänster så är det slut med allt snöande för den här gången. Tyvärr håller minusgraderna i sig under nätterna. Helt okej för min del, då jag sover…
  Spännande med ditt nya jobb. Önskar dig verkligen lycka till och hoppas att du ska trivas!

 4. Det är soligt och fint hos mig med men våren känns långt borta. Imorse hade jag 7 minusgrader när jag åkte till jobbet och det ligger fortfarande ett snötäcke på marken. Det gillas inte kan jag säga. Vad skönt att ha nystädat och så roligt med ditt nya jobb. Jag hoppas verkligen att du kommer trivas och att det blir bra för dig.

 5. Många visar vårbilder nu. Helt klart berör det oss alla. Så kul med nya jobbet. Du måste dela med dig hur det är sen.

 6. Ljuvligt när solen kikar fram, här skall vara sol närmaste 10 dagarna och det är verkligen efterlängtat. Ja kallt på nätterna men helt ljuvligt dagtid. Arken zoo har vi med – massa härligt har de ju i butiken – även om min favorit ändå är vårt lokala zoo.

 7. Så roligt att du ska börja på ett nytt jobb. Lycka till! Ja nu känns det som att vi börjar få vår, även om det är väldigt kallt om nätterna. Men kvällarna blir allt ljusare, och det är underbart:)

 8. Så bra att ventilationen är bra. Här har också våren kommit och jag har sett ekorrar ett par gånger. Brukar inte se dem på vintern. Så skönt att du börjar ditt nya jobb imorgon. Hoppas du verkligen kommer trivas där!❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa