Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Dagens WordPressfråga #46.

Vilka djur gör sig bäst/sämst som husdjur?

Ja då blir det en del, för mig så gör sig hundar, katter och andra djur som får gå fritt i hemmet sig som bra husdjur. Att ha djur i bur hela dagarna känns däremot inte som ett roligt djurliv, samma gäller då djur i akvarium även om jag kan sakna att ha fiskar.

Vilda djur ska man inte ha som husdjur, och som tur är får man det inte heller.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: