Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Vägen mot…

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Framtiden, vägen mot det okända det vi inte vet men som finns där inom räckhåll. Jag lever sällan i nuet, eller sällan jag är aldrig här och nu. Mina tankar är alltid i framtiden eller i dåtiden, men vägen mot framtiden kan jag inte veta något om.

Jag siar om framtiden, något som är oerhört stressande. Precis som jag ältar den dåtid jag varit med om. Allt handlar om min PTSD och trauman. Det är enligt min terapeut vanligt att vi med PTSD lever så. Och det stressar, det stressar något oerhört.

2 Comments

  1. Jag försöker att vara i nuet. Kan vara att jag njuter av att sitta med en kopp te & ser Nyhetsmorgon eller njuter i solen just då.
    Men jag är åxå bra på att rikta tankarna i framtiden. Det handlar nog om planering eller att jag längtar till något ????.
    Okej. Då vet du ju varför du typ aldrig är i nuet. Kan vara lättare att hantera då.

    Ta hand om dig och va rädd om dig! Kram❣️????

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: