Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Men det var då självaste…

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Fan att folk slänger hundbajspåsar i naturen? Och nej menar inte sådana fall där fåglar dragit ut påsarna ur soporna utan där folk pockar upp och lämnar kvar i påse? Vad är detta för konstigt fenomen?! Senast såg jag och Björn saken i skogen! I skogen! Inte på en stigen utan en bra bit därifrån… Då kan man väl lika väl låta bajset ligga kvar?! Istället för att slänga PLAST i skogen?! Helt galet!

3 Comments

  1. Det förvånar mig inte att det finns såna människor. Jag tycker också att man borde plocka upp påsen, annars kan man som du säger låta det ligga kvar. Man tycker ju de borde plocka upp det ????

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: