Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Ett finger med i spelet…

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Jag upplever ibland att vissa människor har en förmåga att få sin vilja igenom med ganska fula fingrar. Då menar jag de som kan tala sig uppåt och på såg vis sparka på de under. De kan sedan spela ut folk så till den grad att det uppstår utfrysning och dessa människor sedan har sitt finger med i spelet, för vad som skett för den utsatta människan. Jag tycker man ser sånt här ganska ofta, men ingen annan verkar märka av dessa fulspel?

1 Comment

  1. Jodå, sådana personer har man varit med om i arbetslivet. Som tur är var det inte många som slickade uppåt och trampade neråt. Å ofta genomskådade man dom, som tur var.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: