Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Inte ett öga var torrt!

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Det var nog för min del när mormor dog, och för oss som var där runt hennes sjukhussäng där hon lämnat jorden. Som våra tårar rann då, jag tror aldrig tårar fallit från mina ögon någonsin i samma mängd som då. Hon är så saknad!

Detta inlägg var skrivet innan Skilla dog i lördags. Nu har jag gråtit om igen, den sorg jag känner över Skillas bortgång efter att blivit överkörd är helt brutal.

2 Comments

  1. När jag såg rubriken här började jag gråta över en av mina hästar som var min livräddare, jag var tvungen att avliva honom 2011 då han var skadad, de tårarna tar aldrig slut.
    Sen läste jag om Skillas olycka, så otroligt sorgligt och nu gråter jag ännu mer.
    Men du ska inte klandra ej själv, hon har gjort mycket för dej, ni har haft en fin tid tillsammans, och lever kvar i ditt hjärta, det finns en mening med allt, glöm inte det.
    Kram fina du!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: