Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Mamatummy day, syftet med denna dag är?

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Att prata om mammamagar, viktigt att prata om den kropp som kvinnor får efter födseln av ett barn. Kroppen måste få förändras genom livet utan att det ska vara något fel på det. Tyvärr känns det som att alla måste ha perfekt kropp numera, vi ska se ut som barn genom hela livet. Det är sorgligt!

3 Comments

  1. Vissa har mammamagar som pga av skador eller stora diastaser inte fungerar. Så jag ser mammatummy day som ett komplement till att lyfta kvinnors besvär efter förlossning också.

    Hur magen ser ut spelar ju ingen roll, men hur den fungerar är ju av större värde.

  2. Tycker faktiskt att en ny trend har tagit form i år. Kvinnliga ”kändisar” är inte trådsmala längre. I senaste reklamfilmen för Always är det en kraftig tjej som gör piruetter. I realityshowen med Benjamin Ingrosso är det minst två kraftiga tjejer som är med. Så vi är på rätt väg kan jag tycka.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: