Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Berätta om din blogghistoria.

Jag kör en bloggutmaning i maj. Vill du delta?  Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Jag började blogga 1999, kanske något lite tidigare också? På en sidan som hette Skunk.nu. Det var verkligen längesen men minns det och tyckte det var ganska roligt, övergick sedan till Lunarstorm och det är därifrån min blogg kommit till efter hur den är idag. Min blogg firade 19 år i slutet av april.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: