Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Dagbokens dag, berätta om en dina känslor för dagböcker.

Jag kör en bloggutmaning i maj. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Jag har skrivit dagbok genom livet, så steget till blogg var ganska naturligt steg för mig. Jag skriver inte dagbok i bakformat längre, men här på nätet skriver jag.

10 Comments

  1. Jag har periodvis skrivit dagbok. Jag kommer ihåg att jag gjorde det när jag gick i gymnasiet då jag inte mådde bra. Jag skriver också lite dagbok i bloggen numera.

  2. Tänker samma som dig där. Bloggen har ju blivit lite av en dagbok, även om man kanske inte skriver precis allt här. Skrev ju fysisk dagbok då jag var liten.

  3. Jag har massa dagböcker och datum från tonåren och upp till gymnasiet. Ibland är det så kul o läsa för mkt minns jag de dagarna som har skrivits ner 🙂 man hade kunnat gjort en film utav det:)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: