Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fem en fredag

Fem en fredag v. 19: Trasiga ting.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. När hade du senast sönder något av glas?
  2. Har du något trasigt porslin hemma?
  3. Vilken pryl hemma hos dig behöver lagas?
  4. Har du någon gång brutit något i kroppen?
  5. När bröt du senast ett löfte?

När hade du senast sönder något av glas?
Det var nog något halvår sen? Om inte längre men var i alla fall ett vanligt dricksglas.

Har du något trasigt porslin hemma?
Jo lite från barndomen, är mest av nostalgiska skäl.

Vilken pryl hemma hos dig behöver lagas?
Hmm tror faktiskt ingenting behöver lagas just nu.

Har du någon gång brutit något i kroppen?
Ja nyckelbenet när jag var sju.

När bröt du senast ett löfte?
Bryter inte löften, har jag lovat något försöker jag alltid hålla det.

9 Comments

  1. Kan man inte hålla löften ska man förstås inte avlägga några, men ibland går det på skit ändå. Ha en skön o fin vårhelg, jag var för första gången till Roxnäs udde igår, så vackert det var där!

  2. Du är nog inte ensam om att ”spara” saker från barndomen som är aningen trasiga. Min man gjorde det också, speciellt saker som han hade tillverkat i slöjden.

  3. Visst är det så att har man något kvar sen man var yngre eller ärvt något så spelar det ingen roll om det är lite kantstött eller lite trasigt, det är andra saker som är värdefullt i just den saken. Tror vi alla känner lika för det här med löften – man håller dom man lovat. Ja sålänge det går. Tror att min väninna har lite ågren just nu hon har lovat passa Spike näste helg när jag ska åka till Danmark, men hennes tik började löpa så det går inte alls.. så hon känner nog att det är ett brutet löfte, jag ser det inte så, det är ju inget man kan styra. Jag får se om det blir en inställd resa eller jag hittar någon annan som kan passa 🙂
    Ha en fin eftermiddag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa