Dark Mode Off / On
Specialpedagog

På tåget mot Stockholm, och en natt på Hotell C.

Jag sitter på tåget, resan går från Falun till Gävle först. Sedan från Gävle vidare till Stockholm. Jag ska på konferens där och kommer i och med det att sova över. Det är blandade känslor, jag är en hemma människa som trivs allra bäst i hemmet. Visst är det mysigt med hotell, och trevligt med konferens när man lär känna andra och får fördjupa sig inom specialpedagogiken men hemma har jag min egen säng.

Lizzla är också någon som är hemma. Även om hon ska spendera sin kväll först med sin faster Emma och sedan med sin pappa Björn. Björn springer Blodomloppet i Borlänge, men kommer sova hemma hos mig tillsammans med Lizzla efter det. Jag är avis, precis som med Skilla sover jag bäst tillsammans med någon. Jag har svårt att sova ensam, men så är det.

När jag är framme i Stockholm ska jag gå och möta upp en kvinna vars son har sålt en sak åt mig. Sakerna får ni se när jag är på hotellet senare.

3 Comments

  1. Hotell C som i ”Central”. Ja, närmare centrum går det knappt att komma. Du kan ramla ur tåget rakt ner i receptionen.
    Hoppas du kommer ha det lite trevligt ändå. Du kanske vill ta en kvällspromenad i ett ljust Stockholm eller du kanske slinker in i Ice Bar för en drink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: