Dark Mode Off / On
Fika & måltider Lizzla vår mellanpudel

Valpkurs, en bloggvän & biverkningar.

Igår var jag, Björn och självklart lilla Lizzla på valpkurs på Brukshundsklubben igen. Så himla roligt! Denna gång fick hon spåra, och det var jag som inte fattade först men sedan gick det bra. Verkligen så kul att se allt hon lär sig.

Efter valpkursen åkte jag ner på stan och träffade på min bloggvän Madeleine som befann sig i Falun över dygnet. Vi gick till BASTA tog varsin dessert och kaffe, samt pratade ett tag. Det var verkligen så kul att ses igen, denna gång i min lilla stad. Sist var det i hennes Göteborg. Verkligen så kul att träffas!

Inatt har jag varit illamående och även så under dagen. Biverkningar på medicin insåg jag, trodde först det var magsjuka.

19 Comments

 1. Va ju bra att det gick bra med valpkurser när matte fatta ????????. Vad kul att du & Madde kunde träffas när hon va i din hemstad ????????.
  Fy för illamående. Skönt å veta vad det beror på. Lättare att hantera då.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️????

 2. Vad kul att träffa din bloggvän i Falun!
  Ny valp och ny hundkurs. Min yngsta dotter miste deras 15-årige Diego i höstas. De köpte genast en ny hund och sen blev det en till hund. Men klart man sörjer den första, dock går livet vidare och roligt med ny vän.

  1. Åh ja jättekul.

   Visst är det så, nu kändes det dock extra svårt eftersom Skilla var så ung. Hade varit lättare om man kunnat förbereda sig än när hon dog så inom någon sekund.

 3. Vad roligt att det gick så bra på valpkursen och så kul att du träffade din bloggvän efteråt. Vilka jobbiga biverkningar du har och hoppas att illamåendet snart släpper. Kramis <3

 4. Visst är det roligt att träna med sin hund och det är självklart nyttigt också. Spåra brukar hundarna tycka är kul och de lär sig snabbt. Jag har gått två spårkurser med Miss T och det var så roligt.
  Trevligt med en liten bloggträff också ????

 5. Så roligt och mysigt med valpkurs! Valpar är så läraktiga. Trevligt att träffa Madde och fika. Era desserter såg otroligt smaskiga ut!

 6. Vad mysigt och roligt att gå på valpkurs fina du ❣️ Och jaaa, Madeleine hon är så jäkla fin o snäll ???? Bloggträffar är så roligt och spännande ???? Kramis

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: