Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Till folketspark, när var du på folkpark?

Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Jag har bara varit på Folkpark som yngre det var ofta skolavslutning på just folkparker i Orsa, Mora och Älvdalen där jag spenderade mina tonår. Inte alltid gick man in, eller skulle mer påstå att man sällan gick in. Man höll sig utanför och drack alkohol.

4 Comments

  1. Folkparken besökt jag ofta som tonåringen, nästan varje vecka. Hepstars, Tages mm. Dans långt in på nätterna

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: