Dark Mode Off / On
Ett dalaliv Högtider & födelsedagar Lizzla vår mellanpudel

Midsommarafton 2023.

Insåg att jag aldrig bloggade om vår midsommarafton i år. Det var en trevlig dag som bestod av att jag och Lizzla åkte ut till Skäve. Kollade på resningen av midsommarstången och fikade sedan hos Björns farmor. Det var riktigt mysigt och varmt! Alltså vilken sommar vi har! Älskar vädret och känner mig lyckligt lottad att få uppleva en vacker sommar igen.

Sommaren är vidrigt kort, och värmen får vi lite av. Kylan däremot är evighetslång och inget jag ser framemot. Dock så unnar jag alltid vintermänniskor vintern, och önskar därmed att fler kunde unna mig värmen.

9 Comments

  1. Jag unnar dig (och mig) värmen från hela mitt hjärta. Älskar den här sommaren! Är så innerligt trött på alla som gnäller om den här sommaren. Herreguuuu, det gäller ju att ladda batterierna inför en eländig lång vinter. Ja, och då gnäller samma personer om att det är för mycket snö och/eller att det är för kallt. Hur ska dom ha det…

  2. vintern kommer verkligen alltför fort. Här på mina breddgrader är dagen redan 5 min kortare om man jämför med midsommarafton. deprimerande

  3. Trevlig midsommarafton du hade. Här hade vi det väldigt varmt. Jag blev så påverkad att jag inte kunde äta middagen utan det blev yoghurt och musli. Har förstått att du är en som verkligen gillar sommaren och värmen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: