Dark Mode Off / On
Fem en fredag

Fem en fredag v. 33: Fantasi

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Finns det någon fiktiv värld du gärna hade besökt?
 2. Är du bra på att komma på idéer?
 3. Är du en drömmare eller realist?
 4. Vad fantiserar du om?
 5. Om du fick önska, vad skulle finnas i världen som saknas idag?

Finns det någon fiktiv värld du gärna hade besökt?
Game of thrones kanske, inte för allt våld. Utan skulle vara spännande att se drakar.

Är du bra på att komma på idéer?
Jo men det är jag. Har ofta saker som jag fixar med.

Är du en drömmare eller realist?
En drömmare, som önskar jag fick befinna mig mer inom kreativa områden. Men tyvärr är min värld ganska realistiskt vilket gör att jag stundtals känner mig instängd.

Vad fantiserar du om?
Ett liv där jag fick bo i en liten stuga i skogen/på landet. Gärna med vatten i närheten, men bilvägar en bit ifrån så jag vågade ha Lizzla ute utan risk att bli överkörd. Skaffa en katt, gärna en Neva Masquerade eller Sibirisk katt och kanske kaniner, utöver mina fiskar.

Om du fick önska, vad skulle finnas i världen som saknas idag?
Mer empati och mindre våld.

8 Comments

 1. Din dröm att bo i en stuga i skogen låter väldigt mysigt. Nära vatten och med möjlighet att ha en lös hund, det är nog magiskt! Gillar tanken med att se Drakarna i GoT, är med dig där =)

 2. Din dröm om en stuga på landet, den har jag levt. Och det var underbara år, så jag hoppas du kan förverkliga den drömmen. O självklart skriver jag under mer empati o mindre våld. Trevlig helg

 3. Sista svaret var riktigt, riktigt bra.
  Kul att du också har lätt för idéer. Det har jag också, men jämfört med dig är jag inte praktiskt lagd…

 4. katter med stor päls båda slagen. stuga i skogen finns det många som drömmer om. förstår att du vill ha möjlighet att släppa ut Lizzla. GoT har jag inte sett. ha en fin helg!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: