Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Jungfrun, är ett stjärntecken som…

Jag kör en bloggutmaning i augusti. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under kommentarerna. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Är nog ett tecken som jag inte har så mycket koll på. Tror inte ens att jag har någon vän i det tecknet? Men de ska vara ordentliga, vilket får mig att fundera på om jag kanske är född ett halvår för sent eller tidigt.

2 Comments

  1. Hej hopp igen =)…. åååh stjärntecken här!! Jag få la scrolla neråt imörra å se (förmodligen att du har) om tvilling är med<3 Jag påbörjade ett rit-projekt om just astronomi med stjärntecken för många år sen, blev lite sugen att starta upp den igen nu när du har det som ämne. Ha det super duper härligt helg, kramen damen<33

  2. Min erfarenhet är att jungfrun är pedantisk, och jag tänkte detsamma som du, har jag blivit född fel månad? Men jag är en typisk skytt så det är ändå lite tveksamt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: