Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Skytten, är ett stjärntecken som…

Jag kör en bloggutmaning i augusti. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under kommentarerna. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Jag alltid tänker på som det sista stjärntecknet. Egentligen vet jag nog knappt någon född i det stjärntecknet heller.

1 Comment

  1. Egentligen är det svårt att förstå hur de som är födda en viss tid på året får liknande egenskaper, när jag var barn tyckte jag horoskopen var en kul grej, men som vuxen ser jag tydligt på många hur de passar in i vissa stjärntecken. Förr hände det att jag kunde säga vilket tecken en person var född i utan att veta det.
    Jag är skytt och med dess typiska egenskaper, på gott och ont!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: