Dark Mode Off / On
Lizzla vår mellanpudel

Magsmärtor och dagar i soffan.

Idag var första dagen utan magsmärtor, ingen kan vara gladare än jag för den saken. Äntligen kunde jag röra mig i hemmet utan att känna det som att magen skulle gå sönder.

Det här medför att jag nu så klart funderar över när denna skit kommer slå till igen? Om något år eller månader, inser ju att det verkar vara något jag får dras med och det känns inte bra alls.

Har i alla fall haft underbara Lizzla att umgås med, och hon förnöjer absolut mina dagar. Busungen som verkligen ger glädje!

4 Comments

  1. Tur det släppte, för dig. Att ha ont är inget kul. Så det kan komma tillbaka? Det måste ju bli ett stressmoment för dig. Hade gallsten som jag gick med i femton år och som slog till då och då…

  2. Skönt att du mår bättre ❤️ hoppas att det går åt det hållet. Tur att du har Lizzla när Björn inte finns i närheten.
    Krya på dig! StyrkeKramar! ???? Ta om dig och Va rädd om dig!

  3. Skönt att läsa att du äntligen har blivit av med magsmärtorna. Men som du säger, det är inte roligt att inte veta när nästa ”anfall” kommer. Vad tycker din läkare? Närmare undersökningar? Blindtarmskoll?

  4. Skönt att magsmärtorna äntligen har gett med sig. Hoppas det fortsätter så. Jag tycker du ska försöka att inte tänka på det så mycket. Händer det igen så får du ta det när det sker. Hoppas du får en bra fredag!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: