Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lizzla vår mellanpudel

En bänk till Kungen i Falun.

Kungen var på besök i Falun för två veckor sedan och så också drottningen. Jag tänkte gå ner först men hoppade det när terrorberedskapen höjdes. Jag har en fobisk rädsla gör terrorn så håller mig hellre hemma.

Hur som helst i tisdags så tog jag, Björn och Lizzla en promenad på Lugnet och där fanns den bänk som kungen fått till minne av hans besök. Jag tog lite foton på Lizzla också.

Denna vecka har varit lång och fått mig att fundera en del. Jag får se vad som kommer hända med alla tankar, jag tror att allt har en anledning.

4 Comments

  1. Personligen tycker jag att det är skandal att man genomför firandet för kungen i många svenska städer medan man inte vill hedra det svenska damlandslaget för sitt brons i VM. Totalt fel! för egentligen borde väl kunden vara ett ”större” terrorobjekt än damlaget…
    Har ingen fobi vad gäller terror. Det var ju fake news när pressen skrev att MoS i Solna och Täby Centrum var terrorhotade. Men även om det hade varit ”sant” hade jag inte avstått från att handla i centrum.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa