Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Två gratis krukväxter.

Såg att det var en person som skänkte bort två blommor igår på Facebook. Jag passade på att ta båda, så himla bra när man kan ta över lite blommor som någon vill bli av med.

Idag har jag jobbat, och fick rejält med huvudvärk också. Fattar inte varför jag får huvudvärk? Helt plötsligt kom det idag, och kan inte riktigt påtala varför.

Hur som helst denna vecka blir som andra, men lite härligt att det är som sommar i september som det nu är. Det kan man ju få ha efter dessa regnmånader.

15 Comments

 1. Kul att få växter ???????? kan tänka mig att det inte är så vanligt. Fy. Inte kul att få huvudvärk. Hoppas att det har gått över. Mm konstigt att det är sommar värme i september. Men skönt åxå ????.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️????

 2. Kul att få växter ???????? kan tänka mig att det inte är så vanligt. Fy. Inte kul att få huvudvärk. Hoppas att det har gått över. Mm konstigt att det är sommar värme i september. Men skönt åxå ????.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️????

 3. Älskar växter. Jag tycker att det är rogivande att gå runt i den lokala blomsterhandel.
  Jag kan få huvudvärk väldigt lätt. Kan få det av olika dofter, av vad det är för väder och mycket mer.

 4. Vi behövde de här dagarna med lite värme efter den här sommaren. Det är väl bra att ta vara på det någon annan inte vill ha. Win -win

 5. Kan det vara så att du beh glasögon? Det var så för min karl han hade mycket huvudvärk och nu har han terminalglasögon och det är bättre. Toppen med gratis växter, skulle behöva köpa på mig lite nya

 6. Kul att man kan få gratis krukväxter som någon annan inte vill ha kvar. Bättre än att behöva köpa de själv. Jag tror det är många fler som skänker bort saker än att slänga dem.

 7. Kul att få gratis växter. Det blev ju win, win för er båda. Hon blev av med dem. Å du fick dem ????????.
  Fy för huvudvärken hoppas att den har gått över ❤️.
  Ja, skönt med värme i september ????️????.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️????

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: